![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifbCqFvTL4RwtXHtyS5epOus_OCqa3IqCjXLvDwgu2DYqkUSEYFSYFgQr0SoowmKAmsYbaX6dp2CZVo4gBRJonhNuVM6Y00MYVyk1LDN0YEJlfoOZB5c9JctFq6W6wjw6NAbX0RAlLskw/s1600/turkije..jpg)
1 eetl. köfte kruiden
500 gr.gehakt1 ui (middelmaat), geraspt
1 á 2 teen knoflook, geraspt
handvol verse peterselie, fijn gesneden
3 á 4 beschuitjes of oud wit brood
1 ei
zout
paneermeel
Bereidingswijze:
Kofte kruiden, gehakt, ui, knoflook, peterselie, beschuit of brood, ei, zout in een schaal doen en deze goed mengen en kneden.
Hier maakt je balletjes van en rol door de paneermeel.
Deze balletjes in een pan met zonnebloemolie bakken
Lekker met basmatirijst en een salade.
Kofte kruiden, gehakt, ui, knoflook, peterselie, beschuit of brood, ei, zout in een schaal doen en deze goed mengen en kneden.
Hier maakt je balletjes van en rol door de paneermeel.
Deze balletjes in een pan met zonnebloemolie bakken
Lekker met basmatirijst en een salade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten