Ingrediënten:
1 kilo friet (vers)
2 eetl. Zonnebloemolie
3 paprika's (in repen)
500 gr. gyros (in reepjes)
100 gr. jonge kaas (geraspt)
1/2 komkommer (in blokjes)
100 gr. gemengde ijsbergsla
sriracha
knoflooksaus
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C.
Verdeel de friet over de met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 20 min. in het midden van de oven goudgeel en gaar.
Schep halverwege om.
Verhit intussen de olie in een hapjespan en bak de paprika met de gyrosreepjes in ca. 10 min. lichtbruin en gaar.
Schep regelmatig om.
Neem de bakplaat uit de oven, schep de friet nogmaals om en verdeel het vlees met de paprika erover.
Bestrooi met de kaas en zet nog ca. 5 min. boven in de oven tot de kaas gesmolten is.
Verdeel de komkommer en sla erover en garneer met sriracha en knoflooksaus.
2 eetl. Zonnebloemolie
3 paprika's (in repen)
500 gr. gyros (in reepjes)
100 gr. jonge kaas (geraspt)
1/2 komkommer (in blokjes)
100 gr. gemengde ijsbergsla
sriracha
knoflooksaus
Bereiding:
Verdeel de friet over de met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 20 min. in het midden van de oven goudgeel en gaar.
Schep halverwege om.
Verhit intussen de olie in een hapjespan en bak de paprika met de gyrosreepjes in ca. 10 min. lichtbruin en gaar.
Schep regelmatig om.
Neem de bakplaat uit de oven, schep de friet nogmaals om en verdeel het vlees met de paprika erover.
Bestrooi met de kaas en zet nog ca. 5 min. boven in de oven tot de kaas gesmolten is.
Verdeel de komkommer en sla erover en garneer met sriracha en knoflooksaus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten