De combinatie van verse groenten en romige bonen vormt een verrukkelijke
vulling voor deze hartige wrap.
Ingredienten: 4pers.
1 paprikamix (3 stuks)
2 eetl. milde olijfolie
28 gr. tacomix
300 gr. maiskorrels
680 gr. witte bonen in tomatensaus
8 tortilla’s naturel
150 gr. jonge kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor tot 180 °C.
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in blokjes.
Verhit in een hapjespan de olie en bak de paprikablokjes 3-4 min. op laag vuur.
Voeg de tacomix toe en bak 30 sec. mee.
Voeg de maïskorrels met het vocht en de witte bonen in tomatensaus toe en verwarm nog 5-6 min.
Schep 1/8 deel van het bonenmengsel op het midden van een tortilla, rol op en leg in de ovenschaal.
Maak zo nog 7 tortilla’s.
Rasp de kaas over de tortilla’s en zet de schaal 20 min. in het midden van de oven.
Bron: Jumbo 09/2023
2 eetl. milde olijfolie
28 gr. tacomix
300 gr. maiskorrels
680 gr. witte bonen in tomatensaus
8 tortilla’s naturel
150 gr. jonge kaas
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in blokjes.
Verhit in een hapjespan de olie en bak de paprikablokjes 3-4 min. op laag vuur.
Voeg de tacomix toe en bak 30 sec. mee.
Voeg de maïskorrels met het vocht en de witte bonen in tomatensaus toe en verwarm nog 5-6 min.
Schep 1/8 deel van het bonenmengsel op het midden van een tortilla, rol op en leg in de ovenschaal.
Maak zo nog 7 tortilla’s.
Rasp de kaas over de tortilla’s en zet de schaal 20 min. in het midden van de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten