Coleslaw is afkomstig uit de keukens van Centraal Europa o.a. Poolse, Duitse keuken.
Ingrediënten:
8 pers.
400 gr.
spitskool - in fijne reepjes
300 gr. wortel - geraspt of julienne (fijne reepjes)
90 gr. augurkblokjes
1 rode ui (in fijne reepjes)
2 rode paprika’s (zonder zaadlijsten in kleine blokjes)
1/2 bosje peterselie fijngehakt
1.1/2 theel. peper
6 gr. zout
3 eetl. suiker
2 eetl. azijn
3 eetl. mosterd
90 ml. mayo
90 gr. cranberries
Bereiding:
Meng alle
ingrediënten in een grote kom.
Laat minimaal een uur in de koelkast intrekken.
Koud is ie het lekkerst.
Bron:
Shirma Rouse’s Soulkitchen
300 gr. wortel - geraspt of julienne (fijne reepjes)
90 gr. augurkblokjes
1 rode ui (in fijne reepjes)
2 rode paprika’s (zonder zaadlijsten in kleine blokjes)
1/2 bosje peterselie fijngehakt
1.1/2 theel. peper
6 gr. zout
3 eetl. suiker
2 eetl. azijn
3 eetl. mosterd
90 ml. mayo
90 gr. cranberries
Laat minimaal een uur in de koelkast intrekken.
Koud is ie het lekkerst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten