Ingrediënten:
4 pers.
500 gr. rundergehakt
1 ei, losgeklopt
2 rode uien, gesnipperd
100 gr. feta, verkruimeld
1 teentje knoflook, geperst
2 eetl. peterselie, fijngehakt
2 eetl. munt, fijngehakt
2 theel. gedroogde
oregano
4 eetl. paneermeel
2 eetl. olijfolie
voor
de tzatziki:
250 ml. griekse yoghurt
1 teentje knoflook, geperst
1/2 komkommer,grof geraspt
1/2 citroen, rasp en sap
2 eetl. munt, fijngehakt
2 eetl. olijfolie
Bereiding:
Kneed
het gehakt met het ei, de ui,feta, 1 teentje geperste knoflook, peterselie, 2
eetlepels munt, oregano en paneermeel.
Rol
balletjes van het mengsel.
Verhit de olie en bak hierin de balletjes goudbruin en gaar.
Meng intussen de ingrediënten voor de tzaziki.
Serveer de balletjes met de tzatziki.
Lekker met pitabrood.
Bron:
Boodschappen 09-2021
1 ei, losgeklopt
4 eetl. paneermeel
2 eetl. olijfolie
250 ml. griekse yoghurt
1 teentje knoflook, geperst
Verhit de olie en bak hierin de balletjes goudbruin en gaar.
Meng intussen de ingrediënten voor de tzaziki.
Serveer de balletjes met de tzatziki.
Lekker met pitabrood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten