Ingredienten:
2 uien
4 groene pepers
1 rode puntpaprika
1 tomaat
2 teentjes knoflook, geraspt
1/2 citroen, sap
handvol verse platte peterselie
zout
peper
pul biber
munt, droge
komijn
sumak
4 groene pepers
1 rode puntpaprika
1 tomaat
2 teentjes knoflook, geraspt
1/2 citroen, sap
handvol verse platte peterselie
zout
peper
pul biber
munt, droge
komijn
sumak
Bereiding:
Snij de groene pepers, puntpaprika en ui in grove stukken 9Zaadjes eruit voor minder pit, extra pit zaadjes laten zitten).
Vermaal alle groente in de keukenmachine.
Voeg vervolgens de peterselie, peperpuree, knoflook, citroensap en droge kruiden toe.
Proef dan of het je smaak is, voeg evt. nog van alles wat toe.
Tip: acili antep ezmesi kun je afgedekt 2 dagen in de koelkast bewaren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten