Ingrediënten:
4 pers.
2 uien
500 gr. kipfilet
1 dl. Water
200 gr. geraspte kaas
1 eetl. boter
200 gr. mais
1 zakje Santa Maria
Enchilada Seasoning Mix
1
potje Santa Maria Taco Sauce Mild
400
gr. kidneybonen
1
pak Santa Maria tortilla corn & wheat medium (8 stuks)
Bereiding:
Enchilada’s zijn gevulde opgerolde maïstortilla’s,
overgoten met een heerlijke tomaten- of chilisaus en gegratineerd in de oven.
Een echte Tex Mex klassieker.
Bak
de uien samen met de kipfilet. Voeg de Enchilada Seasoning Mix en het water
toe. Roer alles door en laat het 2-3 minuten pruttelen zonder deksel.
Voeg
de helft van de Taco Sauce Mild, de bonen en de maïs toe en laat nog even op
een laag vuurtje pruttelen.
Verwarm
de oven voor op 200 °C.
Vul
de Original Soft Tortilla's met het kipmengsel, rol ze op en leg ze in een
ovenschaal.
Schenk de rest van de Taco Sauce Mild erover en garneer naar smaak
met geraspte kaas.
Plaats
de schaal 8-10 minuten in de oven op 200 °C. Serveer met een frisse groene
salade.
Tip:Voeg wat cottage cheese aan de vulling toe voordat je de
enchilada dichtvouwt. Dat maakt ‘m lekker romig.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten